دکتر غلامعلی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن تشکر از حمایتهای نماینده ولی فقیه در استان در حوزه سلامت، گفت: شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در زمینه تامین اکسیژن بیمارستانهای استان از سالیان گذشته اقدام کرده که بسیار ارزشمند است.
وی افزود: احداث دانشکده علوم پزشکی شرق هرمزگان با نگاه تربیت نیروی بومی میتواند فرصتی برای شهرستانهای شرقی استان باشد.
دکتر جاودان اظهار کرد: سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی بهرهبرداری میشود. ۲۶۴ تخت در بیمارستان پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس، ۱۶۰ تخت در بیمارستان میناب و ۵۳۱ تخت نیز در بیمارستان پردیس دانشگاه علوم پزشکی بهرهبرداری میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان درمورد نیاز به پرستار در استان گفت: به ازای هر تخت بیمارستانی باید ۲ پرستار داشته باشیم و برای تربیت این پرستاران باتوجه به سیاستهای دولت برای جلوگیری از مهاجرت جوانان و نخبگان کشور به زیرساختهایی نیاز داریم و این فرصت خوبی است که صنایع بتوانند در آموزش و تربیت نیروی انسانی کارآمد و ماهر نقش داشته باشند.
وی اضافه کرد: مجوز ما دانشکده علوم پزشکی است که معمولا هر دانشکده علوم پزشکی میتواند سه زیرمجموعه داشته باشد. در میناب و بندرلنگه دانشکده پزشکی و دانشکده بهداشت داریم. همچنین در بندرلنگه دانشکده پرستاری و در میناب دانشکده پیراپزشکی داریم.
دکتر جاودان بیان کرد: در بندرلنگه یک خیر ساخت دانشکده را شروع کرده است. همچنین خرید بروزترین دستگاه ماموگرافی توسط خیرین به حوزه بهداشت و درمان اهدا شده است که در مرحله پیگیری و اقدام دانشگاه جهت نصب و راه اندازی می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس نیز با بیان اینکه حوزه سلامت را در هیچ شرایطی نمیتوانیم نادیده بگیریم، گفت: سلامت و آب از اولویتهای استان در بخش حمایتهای صنایع در حوزه مسئولیتهای اجتماعی است.
وی افزود: بخش درمان ما در سالهای اخیر روند خوبی داشته و چند بیمارستان بخش خصوصی نیز با حمایتهای دانشگاه علوم پزشکی وارد این چرخه میشود و میتوانیم جهش خوبی در حوزه درمان داشته باشیم.
سید عباس حسینی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش گفت: تفاهمنامهای با دانشگاه علوم پزشکی استان داشتیم که بیمارستان امام علی (ع) رودان و امام سجاد (ع) سیریک را تجهیز کنیم که در سفر رئیس جمهور این تجهیزات رونمایی میشود.
وی افزود: فولاد کاوه جنوب کیش ۱۰میلیارد تومان در این زمینه هزینه کرده است که معادل آن را دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز هزینه کرده است.
حسینی درمورد اکسیژنرسانی به بیمارستانهای استان گفت: در تفاهمنامه مشخص شد که به مقدار ۵۰۰تن اکسیژن به بیمارستانهای استان تحویل دهیم اما خوشبختانه تا امروز بیش از ۱۰۰۰تن اکسیژن به بیمارستانها تحویل داده شده است.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: امیدواریم که امسال هم بتوانیم این اکسیژن را تامین کنیم.
خبرنگار : مهدیه حاج ملک