تاریخ : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024

آخرین اخبار

ویدیو – خبر/ تقدیر از حسن انتخاب دکتر شاهرخی و حمایت‌های مجمع نمایندگان استان نجات بره ها از دام قاچاقچی تاکید محمد کبیری بر ارتقاء ارائه خدمات به مراجعه کنندگان بیمارستان کیش رویداد مجلس بلبل خوانی در فین برگزار شد مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه: حمایت و سرمایه‌گذاری فولاد هرمزگان در طرح‌های دانش‌بنیان شجاعانه است/ عقد قرارداد در فاز مهندسی تکنولوژی‌ فولادهرمزگان با صندوق خطرپذیر فولاد مبارکه  آلودگی قاچاق سوخت مزارع میگو را نابود کرده است/آزمون خودروهای وارداتی؛ آیا همه آن‌ها ضروری هستند؟/ورود جدی دستگاه قضایی به پرونده صنایع آلاینده هرمزگان سهمیه گوشت وارداتی برای هرمزگان الزامی است/رفع موانع اقتصادی در هرمزگان، راه نجات اقتصاد ملی/ انحصار واردات موز باید شکسته شود خور آبنما بندرعباس؛ از معضل به مقصد تفریحی و ورزشی/ خورها از تهدید به فرصت تبدیل می‌شوند/خورها؛ فرصتی برای توسعه شهری بندرعباس

19

برگزاری دومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان میناب

  • کد خبر : 54892
  • 09 خرداد 1403 - 13:04
برگزاری دومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان میناب

به گزارش هرمزگان امروز ، دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان میناب با محوریت بررسی وضعیت کیفیت آب شرب شهرستان میناب و بیماری تب کریمه کنگوبرگزار شد.

این کارگروه در خرداد ماه سال جاری با حضور مهندس رادمهر معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میناب و کلیه روسای دستگاههای اجرایی ، نظامی و انتظامی شهرستان و کارشناسان اداره ابفا و آب منطقه ای استان و نماینده معاونت بهداشتی دانشگاه  در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان تشکیل شد.

دکتر عبدالعظیم احمد پور ، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میناب در ابتدای این نشست به بررسی و پیگیری مصوبات جلسات قبل شورای سلامت شهرستان پرداخت و با طرح موضوع سلامت و ضرورت ارتقاء سطح سلامت با مشارکت کلیه آحاد و طبقات جامعه، بر اهمیت مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان تأکید ویژه نمود و حضور اعضاء را در جلسه الزامی دانست.

 در این جلسه علاوه بر تشریح و تبیین موضوع سلامتی توسط مدیر شبکه بهداشت و درمان، مساله مشارکت و‌ همکاری همه جانبه کلیه دستگاههای اجرایی و دولتی جهت ارتقاء شاخص ها و افزایش سطح سلامتی و  آخرین وضعیت منابع آب و آبرسانی به شهروندان، مسائل بهداشتی مربوط به سامانه های آبرسانی از قبیل نتایج آزمایشات میکروبی و شیمیایی، وضعیت کلرزنی و شستشوی دوره ای مخازن ذخیره آب و مشکلات مربوط به طعم و بو اب شرب شهر میناب مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر صفری رییس دانشکده علوم پزشکی شرق استان هرمزگان ضمن تشریح بیماریهای منتقله از تب کریمه کنگو گفت : افرادی که با دام سر و کار دارند یا به ذبح دام مشغولند، باید از وسایل محافظت‌کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و خونابه‌ها به طریق بهداشتی دفع شود.

دکتر صفری از مردم خواست برای پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، گوشت را ۲۴ ساعت پیش از مصرف در دمای یخچال نگهداری کنند و از خریدن گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه شده است، خودداری کنند.

وی خاطرنشان‌کرد: همچنین جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد استفاده شود و به هیچ وجه دامی را که علائم بیماری و ناخوشی دارد، ذبح و مصرف نکنند.

خبرنگار : مهدیه حاج ملک

لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=54892

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.