به گزارش هرمزگان امروز: امیری توسلی دبیر شورای سلامت کارکنان اداره کل محیط زیست هرمزگان از برگزاری کارگاه اصول صحیح انجام فعالیت های ورزشی وتغذیه سالم در محیط زیست هرمزگان خبرداد .
دراین مراسم دست سوز کارشناس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بندرعباس در ابتدا در خصوص نوع غذا و تغذیه ی سالم که از ارکان اصلی سلامت وپیشگیری از بیماری ها به شمار می رود در راستای ترویج الگوی غذای سالم مطالبی از جمله خطرات اضافه وزن و فواید کاهش وزن، تاکید برکاهش مصرف چربی ها، قند، شکر و نمک، افزایش مصرف سبزیجات، انجام حرکات ورزشی و فعالیت بدنی ارائه نمود.چراکه مهمترین عامل درکاهش وزن افراد، تغییر شیوه ی زندگی با رعایت رژیم غذایی سالم، رفتار درمانی درست و فعالیت بدنی منظم می باشد.
وی افزود :
کل انرژی روزانه پایه برای هرفرد تحت تاثیر میزان متابولیسم پایه ، زمان استراحت ، میزان فعالیت بدنی و بعضی عوامل ثابت مثل سن، ارث و جنسیت میباشد . سطح انرژی روزانه پایه هرفرد با تمرینات ورزشی منظم افزایش مییابد . دریافت انرژی مطلوب و مایعات با استفاده از مواد غذایی مناسب در حفظ سلامتی موثرمی باشد.
ترکیب تغذیه خوب و تمرین مناسب میتواند با کاهش عوامل بیماریزا مانند دیابت ، بیماریهای قلبی و عروقی ، فشار خون چاقی و ارتریت درحفظ سلامتی موثر باشند . همچنین تغذیه مناسب موجب عملکرد تمرینی خوب ، کاهش زمان برگشت به حالت اولیه ، جلوگیری ازخستگی و جراحتهای ناشی ازخستگی ، فراهم کردن مایعات و انرژی مورد نیاز درتمرینات شدید ، کمک به حفظ وزن متعادل و آماده سازی فرد می گردد.
در ادامه این کارگاه مباحثی همچون، شناخت گروههای مختلف مواد غذایی و اعمال حیاتی آنها دربدن ، سندرم متابولیک ، توزیع منطقه ای چاقی و سندرم متابولیک ، سرعت کاهش وزن ، حفظ وزن کاهش یافته و کنترل وزن درکودکان و نوجوانان توضیحاتی ارائه شد .
در خاتمه این مراسم نمایشگاه صنایع دستی بومی استان با همکاری جوامع محلی در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد ومورد بازدید پرسنل این اداره کل قرار گرفت .
برگزاری کارگاه آموزشی و اصول صحیح انجام فعالیت های ورزشی محیط زیست هرمزگان
لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=14904