دکتر امیر حسابی، رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان، در این نشست بیان کرد: بسیج جامعه پزشکی از دستاورد های انقلاب اسلامی است.
وی افزود: در استان های محروم و کم برخورداری مانند استان هرمزگان که امکان دسترسی قشری از مردم به خدمات مطلوب بهداشتی و درمانی به علت فقر مالی وجود ندارد، اهمیت اقدامات درمانی جهادی چند برابر می شود.
در این نشست، دکتر سید علیرضا حسینی، مدیر مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان، بیان کرد: کارکنان بخش بهداشت و درمان در طول هشت سال دفاع مقدس همپای نیرو های نظامی حضور داشتند و نقش مهمی در حفظ تمامیت ارضی کشور ایفا کردند.
حسینی گفت: در دوران پاندمی کووید ۱۹ دیدیم که آن روحیه جهادی و فداکاری از بین نرفته است و کارکنان عرصه بهداشت و درمان همچنان جان بر کف به بیماران خدمت رسانی کردند و بسیاری از آنان در این راه به فیض شهادت نائل شدند.
محمدجواد دهقانی، معاون بسیج جامعه پزشکی استان هرمزگان، ضمن تبریک فرا رسیدن روز بسیج جامعه پزشکی گفت: بسیج جامعه پزشکی آمادگی هر گونه همکاری با این مرکز جهت انجام برنامه های فرهنگی، بهداشتی و درمانی را دارد.
عباس کاظمی، مسئول بسیج جامعه پزشکی ناحیه بندرعباس، گفت: ۸ اسفند ماه، که به نام روز بسیج جامعه پزشکی نامگذاری شده است، سالگرد حمله شیمیایی به بیمارستان صحرایی فاطمه الزهرا (س) در اسفند ماه سال ۱۳۶۴ است. این موضوع یکی از نادر ترین جنایات بشری و خلاف تمام کنوانسیون های بین المللی بود.
کاظمی افزود: برای حفظ نظام و اقتدار کشور باید در انتخابات شرکت کنیم و با رأی دادن امنیت کشور را حفظ کنیم.
در ادامه صدیقه رضایی، مسئول بسیج جامعه پزشکی، واحد فرهنگی و سرپرستار بخش داخلی جراحی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان بیان کرد: تعداد پرسنل بسیجی این مرکز زیاد است و همگی همواره پای کار بوده اند. انشاالله در سال آینده فعالیت های کانون بسیج جامعه پزشکی پر قدرت تر از قبل انجام خواهد شد.
رضایی افزود: وقتی من نوعی دغدغه هم وطنم را داشته باشم یعنی تفکر من تفکر بسیجی است.
در پایان با حضور معاون بسیج جامعه پزشکی استان هرمزگان، مسئول بسیج جامعه پزشکی ناحیه بندرعباس و رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان از کارکنان بسیجی فعال مرکز تقدیر شد.
خبرنگار : مهدیه حاج ملک