به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هرمزگان امروز عبداللهی افزود: برای خشک کردن ماهی زمین های جانمایی شده به تعاونی های صیادی واگذار می شود.
وی با بیان اینکه تعاونی مسئول ساماندهی اعضا هستند افزود: اولویت خشک کردن ماهی با روستاهای ساحلی است .
عبداللهی افزود: برای خشک کردن ماهی در روستاهای رَمکان، کاروان، توشه، گَوَرزین، تُنبان، دهخدا نیزیک زمین مشخص جانمایی شده تا با متمرکز شدن فعالیت ها، از بروز مشکلات بهداشتی، محیط زیستی جلوگیری شود.
مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم افزود: از امروز به محموله هایی که تاییدیه لازم را از تعاونی های خود تاییدیه بگیرندمجوز صادرات داده می شود
بیشتر ماهی خشک از ساردین ماهیان و ماهی متو است و در کارخانه های پودر ماهی ، غذای دام و طیور و کود برای کشاورزی ها و باغ ها و موارد بهداشتی و آرایشی استفاده می شود.
حدود ۷۵تا۸۵ درصد ماهی آب است و در شرایط طبیعی در دمای حدود ۵ درجه یا بالاتر به سرعت مورد هجوم میکروارگانیسم ها قرار می گیرد از این رو خشک کردن عاملی برای جلوگیری از فساد و پایداری محصول است.
خشک کردن ماهی باعث استحکام بافت گوشت ماهی می شود بطوری که در موقع پخت در حالت آویخته از هم جدا نمی شود.
صادرات ۳ هزار و ۲۰۰ تن ماهی خشک از جزیره قشم
لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=3468