تاریخ : سه شنبه, ۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Tuesday, 22 April , 2025
1

ظرفیت های آبزی پروری قشم، سیریک و بندر لنگه کم نظیر است// هرمزگان در مسیر توسعه پایدار آبزی پروری دریایی

  • کد خبر : 67278
  • 02 اردیبهشت 1404 - 10:54
ظرفیت های آبزی پروری قشم، سیریک و بندر لنگه کم نظیر است// هرمزگان در مسیر توسعه پایدار آبزی پروری دریایی

مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران به همرامعاون آبزی پروری شیلات هرمزگان و جمعی از مسئولین از ظرفیت های آبزی پروری استان هرمزگان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان ، مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران از شهرستان های بندرلنگه ، قشم و سیریک بازدید و با بیان اینکه خوشبختانه شاهد توسعه چشمگیری در فعالیت های شیلاتی استان هرمزگان به ویژه آبزی پروری هستیم گفت: با توجه به اقدامات صورت گرفته شامل به روز رسانی مراکز و بهبود کیفیت تولید بی شک شاهد ارتقای فعالیت های شیلاتی در استان هرمزگان به ویژه در حوزه های آبزی پروری هستیم و تلاش‌های صورت گرفته در این مسیر ستودنی است.

وحید معدنی وجود ظرفیت های خوب تکثیر و پرورش میگو،تکثیر وپرورش ماهیان زینتی، تکثیر و پروش جلبک وتکثیر ونرسری ماهیان دریایی از ویژگی های استان هرمزگان عنوان کرد و افزود: در سال های اخیر شاهد درخشش دست آوردها و فعالیت های شیلاتی در هرمزگان با اقدامات تاثیرگذار شیلات استان هستیم‌.

وی نقش شیلات هرمزگان در تحقق اقتصاد دریا محور و معیشت مردم هرمزگان به‌ویژه ساحل نشینان را نقشی محوری دانست و گفت: باتوجه به حمایت‌ها و تعامل سازنده موجود امید داریم بتوانیم گامی مهم در تحقق شعار سال در حوزه شیلات برداریم.

مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران با اشاره به سهم یک چهارمی هرمزگان در تولیدات شیلاتی کشور خاطر نشان شد: با توجه به ظرفیت های عظیم شیلاتی این استان و همچنین تلاش ها و اقدامات انجام شده، بی شک توسعه آبزی پروری می تواند رونق اقتصادی، رونق تولید، اشتغال زایی و … را برای استان هرمزگان و کشور به همراه داشته باشد.

در ادامه معاون آبزی پروری هرمزگان با اشاره به ظرفیت های مناسب استان در حوزه آبزی پروری و لزوم حمایت از توسعه صنعت شیلات با توجه به صادراتی بودن محصولات شیلاتی افزود: تولید آبزیان پرورشی راهی مطمئن برای افزایش ارز آوری در کنار تامین امنیت غذایی است.

ابراهیم عالی زاده وجود ظرفیت های پرورش میگو، مراکز تولید و تکثیر لارو میگو، و همچنین قابلیت پرورش ماهیان در قفس از دیگر ظرفیت های مهم بخش شیلات استان است.

وی با اشاره به اهمیت آبزی پروری در حفاظت از زیست دریایی برای نسل آینده و تامین امنیت غذایی گفت: حرکت خوب شیلات استان در مسیر آبزی پروری ،هرمزگان را به قطب تولیدات شیلاتی کشور تبدیل کرده است.

گفتنی است در حاشیه این بازدید از پروژه پرورش متراکم میگو بستانه ، کارگاه تکثیر میگو محمد ملاحی سیریک، مرکز تکثیر رئوفی سیریک، مرکز تکثیر میگو اکبر سالاری سیریک ، مرکز تکثیر ماهی قاسم دهقانی سیریک ، مرکز تکثیر میگو عماد آبادی سیریک، مرکز تکثیرمیگوی سفید برفی قشم ،مرکز تکثیر ماهیان دریایی محک ویک مرکز تکثیر وپرورش جلبک بازدید شد.

لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=67278

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.