تاریخ : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024

آخرین اخبار

ویدیو – خبر/ تقدیر از حسن انتخاب دکتر شاهرخی و حمایت‌های مجمع نمایندگان استان نجات بره ها از دام قاچاقچی تاکید محمد کبیری بر ارتقاء ارائه خدمات به مراجعه کنندگان بیمارستان کیش رویداد مجلس بلبل خوانی در فین برگزار شد مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه: حمایت و سرمایه‌گذاری فولاد هرمزگان در طرح‌های دانش‌بنیان شجاعانه است/ عقد قرارداد در فاز مهندسی تکنولوژی‌ فولادهرمزگان با صندوق خطرپذیر فولاد مبارکه  آلودگی قاچاق سوخت مزارع میگو را نابود کرده است/آزمون خودروهای وارداتی؛ آیا همه آن‌ها ضروری هستند؟/ورود جدی دستگاه قضایی به پرونده صنایع آلاینده هرمزگان سهمیه گوشت وارداتی برای هرمزگان الزامی است/رفع موانع اقتصادی در هرمزگان، راه نجات اقتصاد ملی/ انحصار واردات موز باید شکسته شود خور آبنما بندرعباس؛ از معضل به مقصد تفریحی و ورزشی/ خورها از تهدید به فرصت تبدیل می‌شوند/خورها؛ فرصتی برای توسعه شهری بندرعباس

10

عوامل موثر بر کنترل شپش سر از دیدگاه ذینفعان

  • کد خبر : 54800
  • 07 خرداد 1403 - 1:05
عوامل موثر بر کنترل شپش سر از دیدگاه ذینفعان

به گزارش هرمزگان امروز ، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست خبری که با حضور اعضای هیأت علمی، محققان و کارشناسان این حوزه برگزار شد؛ از طرح خاتمه یافته پژوهشی با عنوان “تبیین عوامل موثر بر کنترل بیماری پدیکلوزیس (شپش سر) از دیدگاه ذینفعان خبر داد.

دکتر ولی علیپور گفت: طرح پژوهشی “تبیین عوامل موثر بر کنترل بیماری پدیکلوزیس (شپش سر) با هدف تبیین موانع پیشگیری و کنترل بیماری پدیکلوزیس از دیدگاه والدین و معلمان دانش آموزان دختر دبستانی بندرعباس و ارائه دهندگان خدمات بهداشتی و درمانی شهر بندرعباس انجام شد.

دکتر علیپور افزود: این مطالعه کیفی در جنوب ایران انجام شده و به بررسی دیدگاه‌های این سه گروه در مورد عوامل موثر بر کنترل شپش سر پرداخته است.

دکتر زهرا حسینی محقق و مجری این طرح گفت: نتایج این طرح که در قالب یک مقاله در مجله ISI به چاپ رسیده است، می‌تواند در اختیار مدارس و مراکز جامع سلامت قرار گیرد تا مورد استفاده معلمان و مراقبین سلامت در جهت کنترل و پیشگیری از این بیماری در دانش آموزان قرار گیرد.

دکتر حسینی بیان کرد: نتایج حاصل از این مطالعه به دو مقوله کلی موانع و تسهیلگرهای کنترل بیماری پدیکلوزیس در شهر بندرعباس منجر شد.

دکتر حسینی با اشاره به اهمیت این طرح ابراز کرد: شپش سر یکی از شایع‌ترین بیماری‌های انگلی در بین کودکان است و می‌تواند موجب خارش، تحریک پوست و مشکلات اجتماعی برای مبتلایان شود.

دانشیار آموزش بهداشت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: کنترل این بیماری نیازمند همکاری و مشارکت همه گروه‌های ذینفع، از جمله والدین، معلمان و ارائه دهندگان خدمات بهداشتی و درمانی است.

وی اظهار کرد: این طرح با شناسایی دیدگاه‌های این گروه‌ها، می‌تواند به ارائه راهکارهای موثرتری برای کنترل شپش سر در مدارس و جامعه کمک کند.

دکتر حسینی ابراز امیدواری کرد؛ نتایج این طرح بتواند به ارتقای سطح بهداشت و سلامت دانش آموزان و در نهایت به کنترل و پیشگیری از بیماری شپش سر در جامعه کمک کند.

خبرنگار : مهدیه حاج ملک

لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=54800

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.