تاریخ : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024
6

قطع فیوز ساختمان برای شست و شوی دیوارها شاه‌کلید ایمنی در خانه تکانی است

  • کد خبر : 51897
  • 19 اسفند 1402 - 13:27
قطع فیوز ساختمان برای شست و شوی دیوارها شاه‌کلید ایمنی در خانه تکانی است

هرمزگان امروز – مدیر دفتر ایمنی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان گفت: هنگام شست و شوی دیوارها، می‌بایست هود و کابیت ها با فیوز ساختمان به طور کامل قطع شود، این نکته، شاه کلید ایمنی در زمان نظافت محل مورد نظر محسوب می شود.

جبار هاشمی امروز (نوزدهم اسفندماه)، با اشاره به اهمیت رعایت ایمنی برق در خانه تکانی، اظهار کرد: خانه تکانی یکی از آیین‌های دیرینه ایرانیان است و از شهروندان و مشترکان برق خواست در روزهای پایانی سال بیش از پیش موارد ایمنی برق را رعایت کنند تا این روزها را به خوبی سپری کنیم.

استفاده از فازمتر برای بررسی برق دار بودن یا نبودن تجهیزات برقی ساختمان، اتصال مجدد برق پس از خشک شدن کامل محل شسته شده و جدا کردن لوازم برقی از دوشاخه به جای سیم آن، به عنوان مواردی هستند که می توانند تا حد زیادی از خطر برق گرفتگی جلوگیری کنند.

مدیر دفتر ایمنی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان با یادآوری اینکه همه ساله با فرا رسیدن سال نو و آغاز فصل خانه تکانی به دلیل رعایت نکردن نکات ایمنی، شاهد حوادثی تلخ برای شهروندان و مشترکان هستیم اضافه کرد: به همین دلیل، لزوم رعایت نکات ساده اما مهم ایمنی در حوزه برق حائز اهمیت است.

یکی از علل شایع برق گرفتگی در روزهای پایانی سال رعایت نکردن اصول ایمنی هنگام نظافت منزل و لوازم برقی است، خیس شدن پریزها و اتصالات برقی و همچنین پاک کردن پریزهای برق با دستمال های نمدار و خیس نیز از مواردی است که می‌تواند به برق گرفتگی منجر شود.

هاشمی به شهروندان توصیه کرد: برای در امان بودن از خطر برق گرفتگی و برای جلوگیری از بروز حادثه، قطع فیوز زیر کنتور برق را در اولویت بگذارند و افزود: این مهم‌ترین اقدامی است که هنگام نظافت وسایل برقی هنگام خانه تکانی می‌بایست انجام شود.

این مسئول، به لزوم رعایت نکات ایمنی در هنگام شستشوی موکت ها، فرش ها در هنگام خانه تکانی هم اشاره کرد و گفت: مشترکان و شهروندان باید در صورت امکان از آویزان یا پهن کردن اقلام و لوازم خود روی پشت بام ها خودداری کنند و چنانچه مجبور به استفاده از فضای پشت بام هستند، حتماً موکت، فرش و سایر موارد مشابه را به صورت مطمئن، محکم نموده تا با وزش باد از روی بام بر روی شبکه های توزیع برق سقوط نکنند.

همچنین شهروندان از نزدیک شدن به شبکه برق از پشت بام پرهیز کنند، بسیاری موارد برق گرفتگی ناشی از نزدیک شدن به شبکه یا جدا کردن غیر اصولی فرش و موکت است که ممکن است با وزش تند باد با شبکه درگیر شده باشد.

وی همچنین سقوط نردبان روی شبکه های برق را یکی از موارد شایع در روزهای پایان سال دانست و گفت: شهروندان در صورت استفاده از نردبان، آن را بر روی مکانی صاف قرار دهند و به شبکه های برق نزدیک نکنند، بهتر است از نردبان های ۲ طرفه استفاده شود. نزدیک شدن به شبکه برق از طریق نردبان احتمال سقوط روی شبکه و برق گرفتگی را افزایش می‌دهد.

هاشمی با آرزوی سالی خوش برای شهروندان اظهار کرد: درصورت سقوط اشیا (فرش، لباس و سایر وسایل) بر روی شبکه برق، به علت وجود خطر برق گرفتگی بایستی بلافاصله موضوع از طریق سامانه تلفنی ۱۲۱ به مدیریت های برق اطلاع داده شود تا نسبت به برداشتن اشیا توسط کارکنان متخصص برق اقدام شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=51897

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.