به گزارش صبح دریانیوز، عباس طالبی جونقانی اظهار داشت: طی اجرای طرح تشدید نظارتهای دامپزشکی هرمزگان در ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴، حفظ سلامت مصرفکنندگان و تضمین سلامت سفره غذایی یکی از اولویت های دامپزشکی می باشد .
طالبی جونقانی افزود: اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان و ادارات شهرستانی تابعه، بهصورت ادواری، مستمر و تصادفی، بر کلیه اماکن دامی و صنایع وابسته به دام نظارت بهداشتی داشته و حفظ بهداشت جامعه و سلامتی مصرفکنندگان، کلیه فرآوردههای خام دامی منجمد و تازه را خط قرمز خود می داند.
وی بیان داشت: در راستای ارتقای اهداف ذکر شده و با توجه به فرا رسیدن ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز سال ۱۴۰۴، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی بهصورت دوشیفت کاری از ساعت ۸ صبح الی ۱۴ و ۱۴ لغایت ۲۰ شب از تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ لغایت ۱۴۰۴/۰۱/۱۱ در سطح استان به اجرا گذاشته شد.
رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان عنوان کرد: این طرح با تشکیل و ساماندهی ۲۹ اکیپ ثابت و سیار متشکل از ۱۴ نفر دکتر دامپزشک، ۴۵ نفر بازرس بهداشت گوشت و ۱۲ ناظر شرعی اجرا گردید. در این مدت، بیش از ۴۰۰۰ نوبت بازدید و حاصل این بازدیدها، ضبط و معدومسازی بیش از ۳۰۰۰ کیلوگرم انواع فرآوردههای خام دامی غیرقابل مصرف بود.
همچنین، در طول مدت اجرای طرح، بر کشتار بیش از ۲۵۰۰ راس دام سبک، ۱۳۰۰ راس دام سنگین و بیش از ۲۰۰۳۰۰۰ قطعه طیور در سطح کشتارگاههای دام و طیور استان نظارت به عمل آمد که بیش از ۳۰۰۰۰ کیلوگرم لاشههای ضبطی دام و طیور نیز معدوم سازی شد .
طالبی جونقانی افزود: این اقدامات نشان دهنده توجه ویژه اداره کل دامپزشکی هرمزگان به رعایت مقررات و الزامات بهداشتی دامپزشکی در تمام مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی است.
وی گفت: در اجرای این طرح، ۶ مورد تخلف بهداشتی شناسایی و ضمن تنظیم صورتجلسه و تشکیل پرونده، به مراجع قضایی ارجاع شد .
فعالیت های دامپزشکی زمان و مکان نمی شناسد و همواره با افزایش نظارت به دنبال ارتقاء شاخص های بهداشتی جامعه و اطمینان مصرف کنندگان از فرآورده های خام دامی تحت نظارت مجموعه دامپزشکی خواهد بود .
پایان خبر/
گزارش عملکرد اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی استان هرمزگان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان
لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=67073