به گزارش صبح دریانیوز، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال از سال ۱۳۷۳ بصورت خانه به خانه در کل کشور اجر می شود، گفت : برای حفظ دستاورد کنترل بیماری فلج اطفال و به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش ویروس وحشی پولیو و ایمنی کودکان زیر ۵ سال، عملیات ایمنسازی تکمیلی فلج اطفال در ۲ نوبت در مناطق پرخطر و حاشیه شهر انجام می شود.
یحیی میرزاده با تاکید بر همجواری ایران با دو کشور بومی فلج اطفال در مرز شرقی و تردد اتباع از کشورهای همسایه افغانستان و پاکستان به این کشور افزود: با اجرای طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال بصورت هر ساله در کشور، خوشبختانه بیش از ۲۴ سال در ایران مواردی از بیماری فلج اطفال مشاهده نشده است.
میرزاده با تاکید بر اهمیت ویژه اجرای صحیح طرح واکسیناسیون فلج اطفال در کودکان زیر ۵ سال در استان هرمزگان، خاطرنشان کرد: طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال به بیش از ۳۲۰ هزار خانوار و ۸۸ هزار و ۲۳ کودک زیر ۵ سال در استان هرمزگان از تاریخ امروز ۱۵ دی ماه اجرا می شود.
وی یادآور شد: نوبت اول طرح واکسیناسیون فلج اطفال از تاریخ ۱۵ لغایت ۱۷ دی ماه سال جاری به مدت ۳ روز آغاز شد و مرحله دوم از ۲۷ لغایت ۲۹ بهمن ماه سال جاری ادامه خواهد داشت .
معاون بهداشتی با بیان اینکه ۷۴۱ نقاط پرخطر در استان هرمزگان شناسایی شده است، افزود: این طرح در مناطق پرخطر روستایی و حاشیه شهرها بصورت خانه به خانه توسط ۲ هزار و ۸۳۹ تیم عملیاتی انجام می شود و در سایر مناطق در صورت مراجعه حضوری والدین به مراکز و پایگاه های بهداشتی نزدیک محل سکونت، کودکان زیر ۵ سال واکسینه می شود.
میرزاده ضمن تقدیر و تشکر از همکاری تیم های سلامت در اجرای این طرح، از شهروندان گرامی خواست تا با تیم های بهداشتی ( بهمراه کارت شناسایی معتبر) به درب منازل مراجعه می کنند همکاری داشته باشند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس در حاشیه مراسم افتتاح طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال، ضمن تاکید بر اجرای صحیح و دقیق این طرح و اهمیت واکسیناسیون و ایمنی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر و حاشیه شهر گفت: به منظور افزایش ایمنی کودکان زیر ۵ سال در برابر بیماری فلج اطفال ، برای ۶۵ هزار و ۳۳۳ خانوار تحت پوشش این شهرستان در دو مرحله اجرا می شود.
اصغر زائری با اشاره به اجرای این طرح در مناطق پر خطر و حاشیه شهر در بندرعباس، افزود: ۲۲ هزار و ۱۲ کودک زیر ۵ سال در شهرستان بندرعباس توسط ۱۴۳ تیم عملیاتی در برابر بیماری فلج اطفال واکسینه خواهند شد.
زائری در خصوص نحوه اجرای طرح در شهر بندرعباس خاطر نشان کرد: مراکز مجری طرح شامل مراکز خدمات جامع سلامت فاطمه الزهرا_ خلیج فارس_ چاهستانیها_ سورو_ مرکز تختی_ توحید_ اسلام آباد_ ۲۲ بهمن_ شادپور_ سیدجمال است که به دو صورت خانه به خانه توسط تیم های عملیاتی و مراجعه شهروندان به مراکز خدمات جامع سلامت نامبرده اجرا می شود.
در پایان مراسم، تیم های مدیریتی و شهرستانی و همچنین ناظر کشوری وزارت بهداشت، از نحوه اجرای طرح ایمنسازی تکمیلی فلج اطفال در محلات شهر بندرعباس بازدید انجام شد.
پایان خبر/
آغاز مرحله اول ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال برای کودکان هرمزگانی
آیین افتتاحیه طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان هرمزگان با حضور یحیی میرزاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، غریب نواز مسئول زنجیره سرما و نماینده وزارت بهداشت در اجرای طرح در استان، زائری رییس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس، رازنهان معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان و جمعی از مسئولین و کارکنان در مرکز خدمات جامع سلامت تختی اجرا شد.