به گزارش صبح دریانیوز، این دوره دو روزه که با همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان و اتحادیه نانوایان با حضور دکتر محمدرضا خواجه مدرس کشوری این امر برگزار و نانوایان علاوه بر آموزش تئوری، به صورت عملی نیز در نانواییهای مختلف به پخت نان کامل پرداختند.
آذر بنگلی، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان با اعلام این خبر گفت: “در راستای اجرای طرح پخت نان کامل در استان، دوره آموزشی دو روزه با حضور مدرس کشوری در بندرعباس برگزار شد. در این دوره، دکتر خواجه موارد مهم آموزشی جهت استفاده نانوایان در موقع پخت نان را ارائه نمودند و در روز دوم، پخت به صورت عملی با حضور در نانواییهای بربری، تافتون و سنگک انجام شد.”
بنگلی افزود: “تاکنون کارخانه آرد فدک رودان و کارخانه صدف بندرعباس حاضر به ارائه آرد کامل به صورت داوطلبانه به نانوایان شدهاند. همچنین، ۲۲ نانوایی در بندرعباس نیز داوطلبانه برای پخت نان کامل اعلام آمادگی کردهاند.”
مسئول شورای سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: “بعد از آموزش نانوایان، قیمت نان توسط شورای آرد و نان استان تعیین خواهد شد.”
با برگزاری این دوره آموزشی و همکاری نانوایان و کارخانههای آرد، گام مهمی در راستای ارتقای سلامت شهروندان بندرعباسی برداشته شده است. امید است با گسترش این طرح، مصرف نان کامل در استان هرمزگان افزایش یافته و به تبع آن، شیوع بیماریهای مزمن کاهش یابد.
پایان خبر/
آموزش پخت نان کامل به نانوایان بندرعباسی؛ گامی مهم در راستای ارتقای سلامت
لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=63370