تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
1

اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان و رهگیری محصولات شیلاتی با هدف سلامت آبزیان توسط شیلات هرمزگان

  • کد خبر : 62359
  • 25 آذر 1403 - 9:54
اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان و رهگیری محصولات شیلاتی با هدف سلامت آبزیان توسط شیلات هرمزگان

مدیر کل شیلات هرمزگان از برگزاری نشست در راستای اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان و رهگیری محصولات شیلاتی با هدف سلامت آبزیان با حضور مدیرکل دامپزشکی استان،مسئول عقیدتی اداره کل دامپزشکی ،روسای شیلات شهرستان ها، رئیس گروه پایش صنایع شیلاتی و توسعه بازار استان و جمعی از مسئولین در سالن جلسات اداره کل شیلات هرمزگان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان ، مسعود بارانی با اشاره به نقش مصرف فرآورده‌های پروتئینی سالم از جمله ماهی در تامین سلامت افراد جامعه گفت : طرح تضمین کیفیت آبزیان با هدف سلامت آبزیان در استان را از اولویت های شیلات هرمزگان خواند.

وی افزود : با اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان در بحث رعایت مسائل بهداشتی آبزیان صید شده، مدیریت صید، آمار صید و گونه های صید شده نظارت دقیق تری صورت می گیرد.

بارانی با بیان اینکه اجرای این طرح که با همکاری اداره کل دامپزشکی استان صورت می گیرد اظهار کرد: ابتدا بنادری که مدیریت آنها واگذار شده در اولویت صدور پروانه بهداشتی می باشند.

مدیرکل شیلات هرمزگان بر لزوم حمایت ازاین طرح تأکید کرد و گفت: صنعت شیلات باید در چارچوب ضوابط ملی و بین‌المللی، از نظر بهداشتی و کیفیت محصول، مورد تأیید قرار گیرد تا بتواند در بازارهای داخلی و خارجی رقابت کند.

مسعود بارانی تولید پایدار پروتئین دریایی؛ ارزش تغذیه‌ای آبزیان و توانایی این صنعت در سازگاری با شرایط متغیر اقلیمی را سه عامل مهم در تأمین پروتئین دریایی خواند.

لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=62359

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.