به گزارش هرمزگان امروز: اکنون تقریبا ۲۵۰۰روز از حکومت عباس امینی زاده بر مدیریت شهری بندرعباس می گذرد و بعد از نشست خبری ۲۷اسفند ۹۵، وی در جمع خبرنگاران حاضر نشده تا عملکرد خود را توضیح دهد یا در برابر انتقادی پاسخگوی رسانه ها باشد.
از مهر ۹۲که امینی زاده به عنوان شهردار انتخاب شده بیشترین علاقمندی اش به دوربین و استودیوی صداو سیمای مرکز خلیج فارس بوده تا در اکثر این برنامه ها بدون پرسشی جدی ، متکلم وحده باشد.
۳۰شهریور ۹۲ اولین حضور تلویزیونی شهردار است و پس از آن به مناسبت هایی در این رسانه حاضر شد تا حداقل مردم چهره اش را فراموش نکنند.
پس از سال ۹۳باز هم در صدا و سیما و برنامه پرس و جو حاضر شد و دیگر تا مرداد سال ۹۴که در نشست خبری مشترک با رییس شورای شهر و تجلیل از خبرنگاران حاضر شد برنامه خبری قابل توجهی نداشت.
رکود بعد از رکورد
تابستان همان سال باز هم در ساختمان صدا و سیما حضور یافت تا در برنامه “شهر ما” از راهاندازی BRTبگوید که البته هنوز انجام شده و مردم بی آر تی مانده اند.
تقریبا هفت ماه بعد باز هم امینی زاده همان جایی که همیشه قرار می گذاشت حاضر شد و در اسفند ۹۴ درباره نوروز گفت.
سه مصاحبه در صدا و سیما در سال ۹۵ با سه موضوع فضای سبز، تخفیف عوارض و باز هم بی آر تی در کارنامه شهردار بندرعباس رکوردی محسوب می شود که همه آنها در صدا و سیما ثبت و ضبط شد.
اما ۲۷اسفند ۹۵ روزی تاریخی در ارتباط رسانه ای شهردار با رسانه هاست که بالاخره نشست خبری برگزار کرد و این آغاز رکود بعد از رکورد بود.
سال ۹۶ و ۹۷ و ۹۸ آمد و آن دیدار سال ۹۵ حتی در حد عیدمبارکی هم تازه نشد.
البته در تمام این مدت کارخانه خبرسازی روابط عمومی شهرداری به شدت فعال بود و از هر فعالیت انجام شده و نشده، خبری بیرون می داد که این روند همچنان با جدیت ادامه دارد.
مصاحبه با مدیران برخی سازمان های زیرمجموعه یا تعدادی ازمعاونان نیز ترتیب داده شدتا غیبت رسانه ای شهردار کمتر به چشم بیاید.
اما علت چیست ؟؟؟
اما علت چیست و مسئولان قبلی و فعلی روابط عمومی شهرداری در این باره چه می گویند؟
مسئول سابق روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری بندرعباس در این باره می گوید: در مدتی که این سمت را بر عهده داشته (حدود سه سال) تقریبا سه نشست خبری برگزار کرده است.
مجتبی سلیمی که اکنون سرپرست شهرداری منطقه دو شهرداری است، حضور در برنامه های صدا و سیما و پاسخ به درخواست های مصاحبه فردی رسانه ها را بخش دیگری از فعالیت خود در این مدت میداند.
کارمند خوب یعنی سپر بلا
اما رییس فعلی روابط عمومی شهرداری که در مدت بیش از سه سال مسئولیتش حتی یک نشست خبری برای شهردار برگزار نکرده وفادارانه و مثل یک کارمند خوب خود را سپر بلای شهردار کرده و می گوید اگر شهردار نشست خبری برگزار نکرده تقصیر من است.
حامد رضوانی می گوید: در این مدت پیشنهادهایی داده ایم برای نشست خبری اما عملی نشده و امکان و فرصت آن پیش نیامده است.
رضوانی توضیح نمی دهد که چگونه ممکن است در مدت سه سال، شهردار یک یا ۲ساعت فرصت حضور در یک نشست خبری را نداشته باشد.
وی اضافه می کند : البته در همین مدت شهردار مصاحبه های اختصاصی با برخی رسانه هایی که درخواست داشته اند داشته است که به نظر می رسد منظور همان نشست هایی است که معمولا خروجی آن یک گزارش تبلیغاتی با اهداف و منافع از پیش تعیین شده است.
روزه اتان قبول اما این سکوت کی می شکند؟
اما حدود ۶ماه است شهردار بندرعباس تحت بیشترین فشار از سوی بخشی از افکار عمومی است.
وقتی یک شهر فقط سه منطقه شهرداری دارد و دو شهردار مناطقش در مدت پنج ماه به اتهام های مختلف دستگیر می شوند، پاسخگویی و توضیح عمومی در حضور رسانه ها بدیهی ترین وظیفه شهردار است.
شهردار منطقه سه، اسفند پارسال و همزمان با انتخابات مجلس شورای اسلامی دستگیر شد و شهردار منطقه یک تیرماه امسال از پشت میزی که نامه ها و چک های میلیونی و میلیاردی را امضا و پاراف می کرد به پشت میز دیگری در بازداشتگاه نشست تا پاسخگوی همان امضاها باشد.
تمام این رویدادها که هر کدام یک زلزله خبری بود نتوانسته شهردار بندرعباس را برای پاسخگویی قدمی جا به جا کند و البته در این میان نمی توان تنها شهردار را مقصر دانست.
وقتی همه خوابیم
نبود رسانه های قوی و پرسش گر ، غیبت نهادهای مدنی مطالبه گر بی طرف و بی غرض، انفعال محض ناظران در شورای شهر، بی تفاوتی شورای اطلاع رسانی استان و دهها دلیل ریز و درشت دیگر باعث شده پاسخگویی ، شکست خوردهترین و برزمین ماندهترین پروژه شهردار در این سالها باشد.