تاریخ : چهارشنبه, ۹ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 30 October , 2024
12

ضرورت رعایت نکات بهداشتی در روز عید قربان برای پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام

  • کد خبر : 55558
  • 27 خرداد 1403 - 13:03

به گزارش هرمزگان امروز ، به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، توصیه های بهداشتی ذیل برای ذبح دام در عید قربان مورد توجه جدی قرار گیرد.

معاون  بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت  : در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان، به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان، درخصوص توصیه های بهداشتی، بیان کرد: از خرید دام زنده و یا گوشت هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند، خوداری شود.
دکتر عبدالجبار ذاکری افزود :افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و همچنین خونابه‌ ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

معاون بهداشتی تاکید کرد: مردم باید دقت کنند که به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنند. گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود. جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود.
دکتر ذاکری گفت :درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس حاصل نمایید.

خبرنگار : مهدیه حاج ملک

لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=55558

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.