به گزارش هرمزگان امروز، صفر صادقی پور در دومین جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان هرمزگان، در خصوص جانمایی مکان دفن بهداشتی پسماندهای عفونی شهر بندرعباس، افزود: این امر به عنوان مصوبه الزام آور جهت پیگیری و اقدام در این خصوص به شهرداری بندرعباس اعلام گردد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر پسماندهای عفونی در محل سایت تل سیاه با استفاده از آهک توسط شهرداری دفن می شود که باید سریع تر جانمایی صورت گیرد.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری هرمزگان به بررسی وضعیت تهیه طرحهای مطالعات مدیریت پسماند شهرها و روستاهای استان اشاره کرد و افزود: در این مورد ضمن ارائه گزارشی مبسوط توسط اداره کل امور شهری و شوراها، کارشناس مربوطه اقدام ۱۱ شهرداری و ۲۳ دهیاری در راستای اجرای طرح تفکیک از مبدا پسماندها را شروع خوبی جهت تسریع در روند اجرایی آن به سایر شهرها و روستاهای استان اعلام کند.
صادقی پور خاطرنشان کرد: همچنین مورد مذکور و نیز ظرفیت ایجاد شده در بند ط تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ از طرفی برنامه حوزه معاونت عمرانی استانداری در خصوص استفاده از ظرفیت بخش خصوصی به عنوان سرمایه گذار جهت مشارکت با شهرداری ها و دهیاری های استان به منظور تشکیل شرکت مدیریت پسماند استان را موارد خوبی جهت نیل به اهداف مدیریت پسماند استان است.
وی با اشاره به تصویب کلیات طرح جامع مدیریت پسماند منطقه پارسیان شامل شهرهای پارسیان، دشتی، کوشکنار و سایر روستاهای واقع در طرح افزود: طرح مذکور مشروط به اصلاح برخی موارد و نیز کسب مجوز از کمیسیون ماده ۱۱ است که باید اقدامات لازم در این خصوص صورت گیرد.
صادقی پور گفت: اجرای طرح های مطالعاتی با توجه به ظرفیتهای ایجاد شده در قانون بودجه سال جاری و نیز دستور العمل ماده ۵۸ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و نیازمند پیگیری همه جانبه می باشد.
لزوم تسریع در روند تهیه و تصویب طرح های مطالعاتی مدیریت پسماند
لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=6749