به گزارش هرمزگان امروز: دکتر ایرج حیدری در کارگروه گندم، آرد و نان استان هرمزگان با تاکید بر بهبود کیفیت نان در استان، عنوان کرد: دستگاههای اجرایی ذیربط با هماهنگی و نظارت فرمانداران نسبت بهبود کیفت نان در استان با افزایش نظارت ها اقدام نمایند.
وی با تاکید بر برنامه ریزی در خصوص قیمت نان متناسب با استان های همجوار، خاطرنشان کرد: در خصوص نرخ نان در استان هرمزگان وحدت رویه ای متناسب با استان های همجوار حاکم باشد و قیمت نان در این استان ها از طریق سازمان صمت استان احصا و متناسب با قیمت این مناطق همجوار در خصوص قیمت نان برنامهریزی گردد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان با اشاره به اهمیت رونق فعالیت نانوایی ها، تصریح کرد: شهرداری ها نسبت به مشاغلی که ارتباط مستقیم با معیشت مردم از جمله نانوایی ها تخفیفات ویژه در نظر بگیرد تا زمینه رونق بیشتر این مشاغل مهیا گردد.