کربلایی غلام در باغ لیموترش خود درختانی با شاخههای کوتاه و خوشههایی شبیه یک جارومی بیند که برای او خوشایند نیست.
چون خشک شدن برگها در شاخههای جارویی، موجب خشک شدن تمام شاخهها و در نهایت مرگ درختان میشود.
هر سال با رسیدن فصل تابستان، برداشت لیموترش هم در هرمزگان آغاز میشود.
لیموترش هرمزگان بعلت داشتن پوست نازک، آبدار بودن، طعم و عطر خوب طرفداران زیادی دارد.
به گزارش هرمزگان امروز؛ معاون مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال ۱۲۱ هزار تن لیمو ترش از نه هزار و چهارصد هکتارباغ لیمو برداشت شود.
به گفته معصومه عباسی هرمزگان رتبه نخست تولید لیموترش را در کشور دارد.
شهرستان رودان سالانه با تولید ۱۲۰ هزار تن لیموترش در هفت هزار هکتار، قطب مهم تولید این محصول است.
لیموی هرمزگان اسیر جادوی جادوگر
لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=5811