به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، با استناد به ستاد مصوبات قرارگاه عفاف و حجاب کیش مبنی بر جمع آوری و ممنوعیت فعالیت دی جی(موسیقی الکترونیک) در مراکز پذیرایی، جلسه بررسی این مهم جهت تنویرافکار عمومی با حضور مدیرعامل سازمان منطفه آزاد کیش، سرپرست معاونت گردشگری این سازمان، فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی و رئیس پلیس اداره نظارت بر اماکن عمومی کیش و رئیس و اعضا جامعه مراکز پذیرایی و اصحاب رسانه صبح سه شنبه ۱۸ اردیبهشت در سالن رازی مرکز همایش های کیش برگزار شد.
در این جلسه رحیم سرهنگی با بیان این که به اذعان تمام گردشگران داخلی و خارجی، آرامش حاکم بر کیش یکی از دارایی ها و ویژگی اصلی این جزیره است؛ گفت: جزیره کیش به گردشگران این امکان را می دهد که به دور از هیاهوی شهرها و ترافیک، از سکوت و آرامش و هوای پاک لذت ببرند از اینرو این خصیصه، کیش را به عنوان برندی خاص در منطقه مشهور و مطرح کرده است.
وی ادامه داد: تصویر اصلی که از جزیره کیش در نزد گردشگران داخلی، خارجی و ساکنان آن در ذهن ها متبادر می شود؛ آرامش و سکوت آن است و اگر این دارایی را برای آیندگان حفظ نکنیم؛ اهرمی برای توسعه کیش باقی نمی ماند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کرد: پایه و اساس برنامه ریزی این سازمان برای جذب گردشگر داخلی و خارجی با توجه به قوانین حاکم بر کشور، معطوف به تصویر سازی و معرفی آرامش کیش به عنوان یک برند، در مقایسه با سایر شهرهای ساحلی همچون دبی، مسقط، شرم الشیخ و استانبول و برخی شهر های ساحلی کشورهای دیگر است.
رحیم سرهنگی با اشاره به نامه ممنوعیت فعالیت دی جی(موسیقی الکترونیک) در مراکز پذیرایی کیش گفت: تعداد کمی از مراکز پذیرایی با ایجاد رقابت ناسالم و ایجاد فضایی که سرو غذای باکیفیت در اولویت های آخر آنان قرار دارد؛ فضایی را ایجاد کردند که با قوانین و مقررات کشور، آرامش حاکم بر کیش و نیز نوع کاربری مراکز پذیرایی منافات دارد.
وی با استقبال از ترویج موسیقی سنتی و استفاده از آن در مراکز پذیرایی تاکید کرد: شاهد فعالیت بهترین مراکز پذیرایی در کیش هستیم و این بدترین نوع رقابت است که تعداد انگشت شماری از رستوران ها با تغییر کاربری غیر مجاز و دور از شان و شرع، اقدام به جذب گردشگر می کنند.
وی از عزم جدی سازمان منطقه آزاد کیش در مقابله با رقابت ناسالم در بین صنوف خبر داد و خاطر نشان کرد: هر اقدامی که چهره جزیره کیش را مخدوش کند و باعث بی اثر کردن مزیت های رقابتی و نارضایتی گردشگر شود؛ با آن مقابله خواهیم کرد؛ هر چند که این مهم منجر به هزینه شود.
سرهنگی تاکید کرد: اقدامات اصلاحی را در زمینه های مختلف با همکاری صنوف کیش در دستور کار داریم که محقق شدن آن رضایت و جذب گردشگر بیشتر را به همراه خواهد داشت.
بر اساس این گزارش قبل از سخنان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، هر یک از اصحاب رسانه به بیان نظرات و پیشنهادات خود در خصوص ابلاغیه ممنوعیت فعالیت دی جی(موسیقی الکترونیک) پرداختند.
همچنین در این جلسه مهدی ادیبان سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به حمایت این سازمان از موسیقی فاخر گفت:شیوه نامه اجرایی دستورالعمل های موجود در حوزه موسیقی را تدوین و زمینه را برای فعالیت اشخاص فعال در این حوزه فراهم خواهیم کرد.
وی خاطر نشان کرد: ما ایرانی هستیم و موسیقی بخشی از فرهنگ و تمدن ما به شمار می رود از اینرو هر کدام از ما در قبال عناصر فرهنگی وظایف و تکالیفی داریم .اعتقاد راسخ دارم که رواج این نوع موسیقی باعث تغییر ذائقه مخاطب می شود.
ادیبان ادامه داد: رواج این نوع موسیقی خیانتی بر پیکره فرهنگ جامعه است که قابل جبران نیست و اثرات مخرب آن، در ۵۰ سال آینده خود را نشان خواهد داد.
فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش ادامه داد: رفتار اشتباه و غیر قانونی معدودی از مراکز پذیرایی باعث تخریب چهره کیش شده است و با فردی که برای سود خودش حاضر است تمام قوانین جامعه را زیر پا بگذارد؛ برخورد خواهیم کرد.
وی خاطر نشان کرد: خانواده جامعه مراکز پذیرایی کیش متدین و ولایتمدار هستند از اینرو خواهان نقش آفرینی بیش از این این جامعه در این خصوص هستیم.سرهنگ جمالی با بیان این که موسیقی الکترونیک مجوز قانونی ندارد و وزارت ارشاد و انقلاب اسلامی برای موسیقی رستوران ها، هتل ها و کافه ها شیوه نامه تدوین کرده است؛ افزود: باید ریشه این کار غیرمجاز و غیر فرهنگی را بخشکانیم ولی اگر جای دیگر اجرا می شود؛ مسوولیتش با ما نیست.
وی با تاکید بر این که این اقدامات در کشورهای غربی در مکان خاصی رخ می دهد و در چارچوب قوانین ما نیست؛ گفت: این تداخل صنفی است و در جمهوری اسلامی ایران ممنوع است و مجوز قانونی ندارد و برخی افراد برای سود شخصی بعد از کرونا در صنف مجاز (مراکز پذیرایی)آن را اجرا می کنند. این افراد بزرگترین معضل جامعه مراکز پذیرایی هستند.
فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش با بیان این که رستوران های دارای موسیقی الکترونیک گوی رقابت سالم را از سایر رستوران ها که در چارچوب قانون کار می کنند؛ ربوده اند؛ خاطر نشان کرد: رستوران محلی برای سرو غذا و لذت بردن از کیفیت آن است ولی فراهم کردن محیطی که اصلا اهمیت و کیفیت غذا مورد توجه نیست و به جنبه های دیگر توجه می شود؛ غیر قانونی است و مسوولیت آن بر عهده دارنده مجوز فعالیت اقتصادی و بهره برداری است.
وی ابلاغ نامه جمع آوری و ممنوعیت فعالیت دی جی(موسیقی الکترونیک) در مراکز پذیرایی را به موقع و نتیجه ساعت ها کار کارشناسی و بررسی با حضور مسوولین عنوان و تاکید کرد: این نامه شامل همه رستوران ها نبوده و فقط تعداد محدودی از رستوران ها در بر می گیرد.
سرهنگ جمالی در پایان سخنان خود گفت: کمک کنید تا متخلفان شناسایی شوند و به قانون گریزی خود ادامه ندهند.
گفتنی است همکاری و هماهنگی جهت کاهش هزینه مواد اولیه مراکز پذیرایی، ساماندهی موتورهای شارژی، جلوگیری از پرداخت تریپ از سوی مراکز گردشگری و نقش آفرینی اصحاب رسانه در جهت تنویر افکار عمومی و مخابره چهره واقعی از کیش از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.