به گزارش هرمزگان امروز: ایرج قایینی محدودیت منابع آبی در آبهای داخلی ، کاهش صید برخی از گونه های دریایی در جهان ، روند صعودی تولیدات آبزی پروری و …. از عوامل مهم در حرکت بسوی پرورش ماهی در دریا خواند .
وی افزود : خوشبختانه شیلات هرمزگان در عرصه ی پرورش ماهی در دریا توانسته گامهای خوبی را بردارد بطوری که در حال حاضر در جنوب کشور این استان پیشتاز تولید ماهی دردریا می باشد.
قایینی با اشاره به اینکه استان هرمزگان توانسته با کشورهای پیشرو این صنعت همگام عمل کند گفت : ظرفیت بالای تولید به علت وسعت دریاها، عدم نیاز به هوادهی ، کاهش هزینه های تامین و نگهداری ، شرایط مناسب پرورشی ، وجود گونه های مناسب که طیف وسیعی از غذای مردم را تشکیل می دهند را از اهم علل موفقیت این استان در این زمینه خواند .
رئیس گروه پرورش ماهیان دریایی شیلات هرمزگان با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱۳ هزار و ۲۰۰ تن ظرفیت پرورش ماهی در دریای استان است گفت : تا کنون با همت و پیگیری های شیلات هرمزگان در جذب سرمایه گذار برای بالغ بر ۷۴ هزارو ۱۰۰ تن از این میزان مجوز صادر شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز با توجه به اهمیت حفظ ذخائر طبیعی آبزیان دریایی یکی از برنامه های اولویت دار این طرح مشارکت تعاونی های صیادی در اجرای آن می باشد گفت این مهم می تواند علاوه بر اشتغال جامعه صیادی در آبزی پروری موجبات کاهش برداشت از ذخیره گاههای طبیعی آبزیان را به دنبال داشته باشد که نقش بسیار موثر ومهمی در حفظ ذخائر آبزیان برای نسل آینده خواهد داشت.