تاریخ : سه شنبه, ۱۵ آبان , ۱۴۰۳ Tuesday, 5 November , 2024
12

نهادینه سازی تولید محصولات گواهی شده

  • کد خبر : 13264
  • 09 دی 1398 - 9:33
نهادینه سازی تولید محصولات گواهی شده

مهمترین هدف ما در دفتر محیط زیست و سلامت غذا نهادینه کردن تولید غذا و محصول سالم و گواهی شده است.

به گزارش هرمزگان امروز: مریم محمدی نژاد گفت: جهت تحقق این هدف ما اقدام به برگزاری جلسات کمیته تولید غذای سالم و پیگیری اجرای مصوبات با محوریت طرح ارتقاء سلامت هشت محصول کشاورزی و کاهش آلاینده ها و شاخص های کمیته تولید غذای سالم کرده ایم.

وی بیان داشت: طرح بررسی وضعیت موجود باقیمانده‌های آفت‌کش‌ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی استان (در قالب طرح پدافند غیر عامل ) در محصولات گلخانه ای سال ۹۸ و تهیه طرح بررسی وضعیت موجود باقیمانده‌های آفت‌کش‌ها، نیترات در محصولات کشاورزی استان (با همکاری مدیریت زراعت ) در محصولات سبزی و صیفی – برنامه سال ۹۸ می باشد که در حال اجرا می باشد.

این مقام مسئول تصریح کرد: تهیه طرح استانی ارتقاء سلامت هشت محصول کشاورزی با همکاری معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهت ارائه به کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان نیز از دیگر اقدامات در راستای تولید محصول سالم است.

محمدی نژاد افزود: طرح های سلامت محور کارگروه های چهارگانه و ارسال به کارگروه اجتماعی ، فرهنگی ، سلامت ، زنان و خانواده نیز از اقدامات شاخص ما در سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان می باشد.

مسئول دفتر محیط زیست و سلامت غذا گفت: برگزاری دوره آموزشی مدیران کنترل کیفیت تولید محصولات گواهی شده با همکاری مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی و اداره کل استاندارد برای تعداد ۳۰ نفر از کارشناسان بخش کشاورزی نیز به انجام رسیده است. اجرای طرح نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها (بندرعباس، میناب و رودان ) با حضور روسای مراکز جهاد کشاورزی نیز برگزار گردیده است.

وی در پایان گفت: در راستای نظام پایش و مدیریت آلاینده ها، پسماندها و پساب ها نیز اقداماتی نظیر بررسی و مطالعه و جمع آوری اطلاعات آب شیرین کن های بخش کشاورزی استان و مطالعه و اظهار نظر کارشناسی پیش نویس طرح صدور مجوز آب شیرین کن در استان، عضویت در کارگروه کیفیت منابع آب استان ، شرکت در جلسات و تهیه اطلاعات کانون های دارای ظرفیت آلایندگی آب در بخش کشاورزی، عضویت در کمیته ایمنی آب شرب شهر بندرعباس ، شرکت در جلسات و تهیه گام های برنامه ایمنی آب شهر بندرعباس در بخش کشاورزی و تهیه و تکمیل اطلاعات بانک پسماند در بخش کشاورزی نیز به انجام رسیده است.

لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=13264

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.