تاریخ : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024

آخرین اخبار

ویدیو – خبر/ تقدیر از حسن انتخاب دکتر شاهرخی و حمایت‌های مجمع نمایندگان استان نجات بره ها از دام قاچاقچی تاکید محمد کبیری بر ارتقاء ارائه خدمات به مراجعه کنندگان بیمارستان کیش رویداد مجلس بلبل خوانی در فین برگزار شد مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه: حمایت و سرمایه‌گذاری فولاد هرمزگان در طرح‌های دانش‌بنیان شجاعانه است/ عقد قرارداد در فاز مهندسی تکنولوژی‌ فولادهرمزگان با صندوق خطرپذیر فولاد مبارکه  آلودگی قاچاق سوخت مزارع میگو را نابود کرده است/آزمون خودروهای وارداتی؛ آیا همه آن‌ها ضروری هستند؟/ورود جدی دستگاه قضایی به پرونده صنایع آلاینده هرمزگان سهمیه گوشت وارداتی برای هرمزگان الزامی است/رفع موانع اقتصادی در هرمزگان، راه نجات اقتصاد ملی/ انحصار واردات موز باید شکسته شود خور آبنما بندرعباس؛ از معضل به مقصد تفریحی و ورزشی/ خورها از تهدید به فرصت تبدیل می‌شوند/خورها؛ فرصتی برای توسعه شهری بندرعباس

15

آنچه باید درباره روز جهانی ایمنی غذا بدانیم

  • کد خبر : 55243
  • 19 خرداد 1403 - 12:00
آنچه باید درباره روز جهانی ایمنی غذا بدانیم

به گزارش هرمزگان امروز ، روز جهانی ایمنی غذا هر سال در هفتم ژوئن مقارن با ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و شعار تعیین‌شده برای آن در سال جاری، «ایمنی مواد غذایی: آمادگی برای موارد غیرمنتظره» است.

به گزارش وبدا، ایمنی غذا یک عنصر اساسی سلامت عمومی و امنیت غذایی جهانی است. غذای ناایمن حاوی باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها یا مواد شیمیایی مضر می‌تواند موجب ایجاد بیش از ۲۵۰ بیماری شود. طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، تخمین زده می‌شود که سالانه ۶۰۰ میلیون نفر پس از خوردن غذای آلوده بیمار می‌شوند که این امر با مرگ ۴۲۰ هزار نفر از آن‌ها همراه است.

خبرنگار : مهدیه حاج ملک

لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=55243

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.