تاریخ : سه شنبه, ۱۵ آبان , ۱۴۰۳ Tuesday, 5 November , 2024
0

روند تهیه و توزیع غذای دانشجویان بسیارحائز اهمیت است

  • کد خبر : 60684
  • 15 آبان 1403 - 11:00
روند تهیه و توزیع غذای دانشجویان بسیارحائز اهمیت است

به گزارش هرمزگان امروز ، معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیریت دانشجویی در بازدیدهای اداره‌ها و واحدهای تابعه این مدیریت، از آشپزخانه و سلف مرکزی پردیس بازدیدکردند.

دکتر یحیی میرزاده با حضور در سلف مرکزی پردیس علوم پزشکی هرمزگان و بازدید از محل غذاخوری دانشجویان گفت: روند تهیه و توزیع غذای دانشجویان از آشپزخانه تا سلف بسیار حائز اهمیت است.

میرزاده گفت:امور رفاهی دانشجویان دارای درجه اهمیت بالایی بوده و از اولویت‌های حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی است و مشکلات موجود برای رفع آن در دستور کار مسئولان مربوطه قرار می‌گیرد.

دراین بازدید رضا سهرابی مدیراموردانشجویی توضیحات کامل درمورد اقدامات صورت گرفته در تهیه و توزیع و سرو در سالن غذاخوری پردیس در سال تحصیلی ۱۴۰۳ ارائه نمود.

بازدیداز آشپزخانه، تجهیزات تهیه غذا، امکانات طبخ و ارسال غذا به خوابگاه های دانشجویی و نحوه رزرو و سرو غذای دانشجویان از قسمتهای مختلف این بازدید بود.

معاون و مدیر امور دانشجویی با حضور در سالن سرو غذای دانشجویان و با تنی چند از دانشجویان حاضر در سالن غذاخوری در ارتباط با ارائه خدمات تغذیه ای بحث و گفت و گو کردند.

سهرابی هدف از این بازدیدهای سرزده و متوالی را حفظ کیفیت کار و سرویس‌های ارائه شده به دانشجویان عنوان کرد.

وی بررسی وضع موجود و رفع نواقص را از واحدهای خدماتی رفاهی به صورت متوالی و در تمامی ادارات و واحدهای زیرمجموعه را برنامه های حوزه مدیریت امور دانشجویی در طول سال تحصیلی دانست.

خبر: علیرضا بهاری

خبرنگار : مهدیه حاج ملک

لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=60684

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.